Valgevene ja Ukraina. Lühidalt

Netiga juba keeruline ja vabandage vigade pärast.
Blog

27.04
Valgevene piiril seisab kümnete kilomeetrite kaupa rekkasid. Kohtasime ainult heatahtlikke inimesi. Üllatavalt heas korras on kõik – täitsa välismaa. Minski hotellid olid täis ja ööbisime koos Lukashenko organiseeritud Süüria sõjapõgenikega võõrastemajas. Hommikul saime teised passid ja kogu jama peale on ainult kaks viisat puudu, olulisemad siiski olemas. Natuke teeme nüüd teekonda ringi. Hetkel on Kaspiani plaan olemas edasi vaatame;)

28.04
Õues 28 kraadi sooja. Puud läksid poole päevaga roheliseks. Ukraina piiril küsis purjus piirivalvur õhtuks raha. Ukraina teed on peaaegu sama jubedad kui Tallinnas. Sven on siin mitmeid kordi käinud ja talle tundub, et Ukraina on mitu sammu tagasi ja Valgevene omal moel edasi liikunud. Õhtul, kui olime juba võõrastemajja registreeunud, läksime tsikleid ümber tõstma kui nurga tagant kaks militsat välja kargas. Pääsesime umbkeelseid mängides. Hetkel Salvador Ashoti juures Kiievi Route66 ja kohe oleme sunnitud lahkuma. Homme Odessa!

20120428-002523.jpg